reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové maso s volským okem

Výborná kombinace masa a volského oka doplněná bramborovou přílohou.


  • 2,6

    2,6 5
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 788 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Inspirováno Itálií: Slaný koláč Caprese krok za krokem

3. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 741 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 827 hodnocení

Dezert na neděli: Borůvkové domácí tiramisu krok za krokem

2. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 208 hodnocení

Tip na víkend: Nadýchaná borůvková bábovka s jogurtovou polevou

31. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 606 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 783 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

31. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 677 hodnocení

Recept na vanilkovou zmrzlinu krok za krokem

31. 7. 2020

Postup přípravy

Vepřové řízky z obou stran osolíme, opepříme a posypeme majoránkou. Na pánvi rozpálíme olej a řízky zlehka osmahnu. V hrnci rozpálíme olej a osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky. K osmažení cibuli přidáme plátky masa a přilijeme trochu vody. Maso necháme chvíli dusit a přidáme bujón. Maso dusíme do měkka.

Na pánvi si uděláme volská oka. Když je maso hotové položíme na něj volské oko a servírujeme.

Jako přílohu můžeme k vepřovému masu s volským okem zvolit brambory nebo hranolky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso s volským okem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.