reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové maso s volským okem

Výborná kombinace masa a volského oka doplněná bramborovou přílohou.


  • 2,6

    2,6 5
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové řízky z obou stran osolíme, opepříme a posypeme majoránkou. Na pánvi rozpálíme olej a řízky zlehka osmahnu. V hrnci rozpálíme olej a osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky. K osmažení cibuli přidáme plátky masa a přilijeme trochu vody. Maso necháme chvíli dusit a přidáme bujón. Maso dusíme do měkka.

Na pánvi si uděláme volská oka. Když je maso hotové položíme na něj volské oko a servírujeme.

Jako přílohu můžeme k vepřovému masu s volským okem zvolit brambory nebo hranolky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso s volským okem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.