reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové maso s rajčatovou omáčkou

Recept na maso dušené v rajčatové omáčce a podávané s rýží.


  • 5,0

    5 2
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kousky. Jarní cibulku nakrájíme na cca 5 mm široká kolečka.

Maso dáme do misky, přidáme 1 - 2 lžíce oleje, přidáme lžíci soli a vše důkladně promícháme.

Maso dáme na pánev, osmahneme, podlijeme trochou vody a podusíme. Do téměř měkkého masa přidáme rajčata a cibulku a občas promícháme. Když se rajčata scvrknou, přilijeme vodu tak, aby byla rovnoměrně s masem. Znovu 5 minut povaříme, podle potřeby dochutíme a můžeme podávat.

Vepřové maso s rajčatovou omáčkou nejlépe chutná s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso s rajčatovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.