reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

1987 kJ / 474,7 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Postup přípravy

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, vložíme do vymazaného pekáčku a posypeme grilovacím kořením.

Oloupaná jablka bez jadřinců nakrájíme na kousky a navrstvíme na maso.

Podlijeme trochou vody, znovu posypeme grilovacím kořením a dáme přiklopené do trouby.Pečeme zhruba 30minut.

Oloupeme brambory a nakrájíme je na hranolky. Přidáme k masu, promícháme, vložíme kousky másla a pečeme doměkka.

Vepřové maso s brambory a jablky podáváme na předehřátém talíři.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřové maso s brambory a jablky

    Celkový počet komentářů: 1

    • ViRy
      ViRy

      vyborne

      13.11.2011 21:54:29


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso s brambory a jablky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.