reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kostičky. Sýr nastrouháme.

V kastrole na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli dorůžova, zalijeme vodou, přidáme maso, sůl, mletou sladkou papriku, přiklopíme a dusíme téměř doměkka.

Mezitím spaříme, oloupeme a překrájíme rajčata. Rajčata přidáme k masu. Smetanu s moukou rozmícháme, vlijeme k masu a povaříme.

Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Potom je scedíme a necháme okapat.

Z uvařených špaget utvoříme na talíři věnec, do jeho středu navršíme vepřové maso po švýcarsku a posypeme strouhaným ementálem. Vepřové maso po švýcarsku ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřové maso po švýcarsku

    Celkový počet komentářů: 2

    • malchika
      malchika

      trouba / vařič

      Děláte to v troubě nebo na plotně? díky

      18.03.2011 07:04:27

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso po švýcarsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.