reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové maso na smetaně

Pohodovy nedělní oběd, kterého bude určitě málo.


  • 4,8

    46×

    4,8 46
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kotletu bez kosti nakrájíme na řízky. Naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme hořčicí. Na pánvi s rozehřátým olejem maso opečeme.

Olejem vytřeme pekáček a do něj uložíme řízky. Zasypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Dáme péct do vyhřáté trouby, až je maso měkké a smetana se sýrem zapečená.

Vepřové maso na smetaně podáváme s opečeným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso na smetaně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.