reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové maso na pivě

Vyzkoušejte recept na úpravu vepřového masa, ve kterém nechybí bylinky a pivo pro tu správnou vůni a chuť.


  • 5,0

    5 1
  • 2 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové kotlety dobře osolíme, opepříme a posypeme šalvějí a rozmarýnem. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.

Kotlety zprudka opečeme na másle a oleji. Na pánvi osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme na ni opečené maso a posypeme další částí nakrájené cibule, vše osmažíme lehce dorůžova.

Maso zalijeme světlým 12° pivem a dáme na mírný stupeň do trouby. Vepřové maso na pivě pečeme doměkka asi 2 hodiny.

Vepřové maso na pivě podáváme s bramborovým knedlíkem nebo vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Vepřové maso na pivě

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.