Sezónní úprava vepřového masa, plecka, kýty či medailónků.
125 g | pórek |
5 lžic | olivový olej |
2 cl | červené víno |
4 lžíce | kysaná smetana |
1 svazek | jarní cibulka |
500 g | vepřové maso |
2 ks | zralé rajče |
1 svazek | česnek (mladé výhonky) |
podle chuti | |
---|---|
pepř | |
paprika mletá | |
paprika zelená | |
chilli omáčka | |
mořská sůl |
autor alyš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena