reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové plecko bez kosti dobře omyjeme a nakrájíme na užší kousky. Ty pak posypeme provensálským kořením, solamylem a pokapeme olivovým olejem. Promícháme. Maso nesolíme. Necháme ho chvíli uležet.

Rozpálíme si WOK pánev a vsypeme do ní připravené maso. Krátce orestujeme, podle chuti zalijeme worcestrovou omáčkou a přidáme sladkou sójovou omáčku. Nakonec přidáme na proužky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou mrkev. Chvíli prohřejeme, dbáme na to, aby mrkev příliš nezměkla.

Příprava masa ve WOK pánvi je rychlá, zdlouhavým prohříváním ztrácí maso šťávu a stává se houževnaté.

Vepřové maso s mrkví podáváme na listu hlávkového salátu, jako přílohu volíme vařené nové brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové kousky na mrkvi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.