reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové kotlety vykostíme, po obvodu nařízneme, lehce naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí.

Alobal potřeme olejem. Kotlety na něj jednotlivě položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikala. Vepřové kotlety v alobalu vložíme do dobře vyhřáté trouby. Po pěti minutách teplotu snížíme a mírně asi 20 minut dopékáme.

Vepřové kotlety v alobalu podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové kotlety v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.