Recept na pečené vepřové kotlety s rajčaty a žampióny pocházející ze Severoamerické kuchyně.
4 ks | rajče |
1 ks | červená cibule |
3 lžíce | olivový olej |
10 ks | čerstvé žampiony |
2 ks | vepřová kotleta bez kosti |
směs | |
---|---|
1 lžička | sůl |
0.3 lžičky | majoránka |
0.5 lžičky | mletý pepř |
0.3 lžičky | paprika mletá |
0.3 lžičky | cukr krystal |
0.3 lžičky | koriandr mletý |
0.3 lžičky | mletý římský kmín |
0.3 lžičky | sušený česnek |
0.5 lžičky | italské bylinky |
podle chuti | |
pepř a sůl |
autor Pavluschka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena