reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Omyjeme si a osušíme vepřové kotlety. Vykostíme je, a nakrájíme na plátka asi 2 cm vysoké. Plátky mírně naklepeme, osolíme a opepříme.



Na pánvi si rozpálíme olej a maso na něm z obou stran opečeme. Opečené maso vyjmeme, do šťávy vložíme na plátky nakrájené žampiony. Orestujeme a pak zalijeme červeným vínem. Vložíme zpátky do pánve kotlety a dusíme do měkka.



Každý plátek ozdobíme lžící brusinkového kompotu. Podáváme s opečeným bramborem a hlávkovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřové kotlety na víně

    Celkový počet komentářů: 1

    • belial
      belial

      výbrné

      01.08.2010 11:35:02

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové kotlety na víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.