reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové kotlety na pivu

Vepřové kotlety s cibulí a paprikou ochucené kečupem a česnekem pečeme na pivu a podáváme s vařeným bramborem.


  • 4,8

    74×

    4,7 74
  • 1 h 30 min

  • 14×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a ochutíme solí a pepřem. Omyté kapie rozkrojíme na čtvrtiny a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na tenké plátky. Česnek oloupeme

Kotlety zprudka opečeme z obou stran na oleji a přeložíme i s výpekem do pekáče. Maso potřeme kečupem, okmínujeme, obložíme slaninou, cibulí, česnekem a kapiemi. Vše podlijeme pivem a pečeme zvolna v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou.

Vepřové kotlety na pivu rozdělíme na teplé talíře, poklademe cibulí a kapiemi, přelijeme sosem a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Vepřové kotlety na pivu

Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6

Přidat příspěvek k receptu Vepřové kotlety na pivu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.