reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové kostky na žampionech a kmínu

Moc dobrá hnědá omáčka s kousky vepřového masa. Recept pro 1 - 2 osoby.


  • 3,3

    65×

    3,2 65
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové maso očistíme a nakrájíme na menší kostky. Cibuli oloupeme a s očištěnými žampiony posekáme nadrobno. Obojí zpěníme na oleji.

Přidáme vepřové kostky. Když se maso zatáhne, podlijeme vodou a přidáme masox, menší hrst kmínu, trošku soli, pepře, sladké a pálivé papriky. Vaříme a podle potřeby doléváme vodu. Když je maso měkké, zahustíme omáčku tmavou jíškou.

Vepřové kostky na žampionech a kmínu podáváme nejlépe s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřové kostky na žampionech a kmínu

    Celkový počet komentářů: 5
    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové kostky na žampionech a kmínu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.