reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové kostky dušené na celeru

Recept z jednoho hrnce - dušené vepřové se zeleninou.


  • 4,1

    13×

    4 13
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 796 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Parádní recepty se švestkami: Švestkové koláče, domácí knedlíky i exotika v podobě chutney

11. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 742 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 829 hodnocení

Recept na pečená rajčata s cuketou a sýrem feta krok za krokem

11. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 209 hodnocení

Na zahrádkách dozrávají švestky: Užijte si jejich všestrannost

10. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 609 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 784 hodnocení

Zavařování zeleniny: Recepty a triky, které musíte znát!

9. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 679 hodnocení

Jako od babičky: Plněné papriky s rajskou omáčkou krok za krokem

9. 8. 2020

Postup přípravy

Vepřové maso si omyjeme a nakrájíme na stejné kostky.

Celer si očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle.

Cibuli si oloupeme a osmažíme na oleji téměř dozlatova. K cibuli přidáme maso a důkladně osmažíme. Osolíme a opepříme.

K masu přidáme celer a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme asi 1 hodinu. Poté zahustíme zakletkou z vody a mouky, vaříme asi 25 minut.

Podle chuti ještě vepřové kostky přisolíme a podáváme s těstovinami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové kostky dušené na celeru

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.