reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové dušené na pepři

Recept na vepřové maso, které výborně chutná, přitom je pokrm víc než snadný na přípravu.


  • 4,6

    20×

    4,5 20

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Plátky masa neklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

Na rozehřátém oleji plátky masa prudce opečeme z obou stran. Stáhneme teplotu, podlijeme, přidáme kousek masoxu, přikryijeme pokličkou a dusíme doměkka.

Občas vepřové na pepři lehce promícháme a případně podlijeme vodou.

Vepřové dušené na pepři podáváme s přílohou podle chuti - vařenými brambory, bramborovou kaší, ale třeba i s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové dušené na pepři

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.