Vepřové dušené na pepři

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 37774x
Recept na vepřové maso, které výborně chutná, přitom je pokrm víc než snadný na přípravu.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Plátky masa neklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

Na rozehřátém oleji plátky masa prudce opečeme z obou stran. Stáhneme teplotu, podlijeme, přidáme kousek masoxu, přikryijeme pokličkou a dusíme doměkka.

Občas vepřové na pepři lehce promícháme a případně podlijeme vodou.

Vepřové dušené na pepři podáváme s přílohou podle chuti - vařenými brambory, bramborovou kaší, ale třeba i s rýží.

autor receptu:

Vepřové dušené na pepři

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

4,5
skvělý recept
20 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřové dušené na pepři

Přidat příspěvek k receptu Vepřové dušené na pepři
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept