reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřové dušené na pepři

Recept na vepřové maso, které výborně chutná, přitom je pokrm víc než snadný na přípravu.


  • 4,6

    20×

    4,5 20

Podobné recepty

Načíst další recepty

na obalení

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 656 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 729 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 132 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 185 hodnocení

Mleté maso a koření: Naučte se správné kombinace a vyzkoušejte prověřené recepty

24. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Tip na víkend: Úžasné domácí věnečky krok za krokem

21. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 602 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Postup přípravy

Plátky masa neklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce.

Na rozehřátém oleji plátky masa prudce opečeme z obou stran. Stáhneme teplotu, podlijeme, přidáme kousek masoxu, přikryijeme pokličkou a dusíme doměkka.

Občas vepřové na pepři lehce promícháme a případně podlijeme vodou.

Vepřové dušené na pepři podáváme s přílohou podle chuti - vařenými brambory, bramborovou kaší, ale třeba i s rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřové dušené na pepři

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.