reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Vepřová žebírka s kyselým zelím

Vepřová žebírka s kyselým zelím

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 670 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 748 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 737 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 621 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Postup přípravy

Osolená vepřová žebírka posypeme kmínem a dáme do pekáče. Vložíme do vyhřáté trouby, po chvíli podlijeme vodou a podusíme doměkka.

Oloupanou a nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme kyselé zelí a za stálého míchání podusíme. Přidáme oloupaná a pokrájená jablka, bobkový list, cukr a sůl. Podlijeme horkou vodou a přikryté dusíme doměkka.

Upečená vepřová žebírka nakrájíme a uložíme na misku s kyselým zelím. Podáváme s vařeným bramborem nebo houskovým či karlovarským knedlíkem.




Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřová žebírka s kyselým zelím

    Celkový počet komentářů: 2

    • kangisek
      kangisek

      žebírka byla velmi chutná, hlavně měkká - vhodá pro menší děti. Zelí podle nás chyběl "šmrnc", ale možná, že nám to prostě jen nějak nevyšlo.

      20.02.2011 13:29:10

      • kuchařík
        kuchařík

        Kangisek, ono záleží na typu zelí, některé musíte přikyselit, přidat kmín, sůl... prostě během vaření chutnat a dolaďovat. Příjemné experimentování :-)

        27.01.2019 14:06:10


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová žebírka s kyselým zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.