Vepřová žebírka pečená na medu podáváme se sterilovanou zeleninou, kečupem, křenem a hořčicí. Jako přílohu volíme libovolné pečivo.
3 dl | vývar |
1 dl | bílé víno |
0.5 lžičky | mletý zázvor |
1 kg | vepřová žebírka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
na potření | |
2 ks | žloutek |
2 lžíce | med |
0.3 lžičky | chilli koření |
worcestrová omáčka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena