Jedná se o recept na domácí švýcarskou polévku, která je poměrně sytá a tak ji můžeme servírovat i jako hlavní chod.
1 lžíce | ocet |
2.5 l | voda |
3 lžíce | kysaná smetana |
1 lžíce | hladká mouka |
2 ks | stroužek česneku |
30 dkg | kořenová zelenina |
1 ks | vepřové srdce |
0.5 kg | vepřové maso |
1 ks | vepřová oháňka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
bobkový list | |
nové koření | |
celý černý pepř | |
příloha | |
vařený brambor |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena