reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová plec se šťávou

Vepřovou plec připravujeme v pečícím sáčku.


  • 3,9

    29×

    3,8 29
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Česnek oloupeme a prolisujeme do misky. Přidáme kečup, hořčici, papriku, sůl, pepř a promícháme.

Plátky masa potřeme vymíchanou směsí a vložíme do pečícího sáčku. Zalijeme 100 ml vody, maso promícháme a urovnáme. Sáček uzavřeme, dáme na plech, několikrát propíchneme jehlou a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme asi 60 minut při 150°C, poté maso přelijeme do kastrolu.

Šťávu z masa můžeme nechat jen tak, nebo nastavit vodou a zahustit instantní jíškou. Vepřovou plec se šťávou podáváme s těstovinami.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřová plec se šťávou

    Celkový počet komentářů: 1

    • Gabriela
      Gabriela

      Vepřová plec se šťávou

      Jednoznačně pozitivní hodnocení. výhodou tohoto receptu je, že vše na jeho přípravu většinou najdete doma ve spíži,(tedy krom masa:-) )
      Chuťově mňamka, jen doporučuji šetřit s hořčicí, kečupu jsem naopak dávala více a zajímavé bylo posypat strouhaným sýrem...Děti se mohly udávit, jak jim chutnalo:-))

      15.04.2019 08:32:18

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová plec se šťávou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.