Vepřová plec na kedlubnách

1 h 15 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2338x
Snadný recept na hlavní chod z dušeného vepřového masa s kedlubnou. Pokrm výborně chutná s jáhlovými šiškami nebo vařeným bramborem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Vepřové maso očistíme, nakrájíme na kousky, které osolíme a opepříme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Oloupané kedlubny nakrájíme na plátky nebo hranolky.

Na oleji s máslem necháme zpěnit cibuli s česnekem a kmínem. Pak za stálého míchání přidáme maso. Jakmile se maso zatáhne, zaprášíme ho moukou a vše ještě asi 5 minut opékáme. Maso podlijeme vývarem a zakryté zvolna dusíme do poloměkka. Pak vmícháme kedlubny, vše spolu dodusíme a dochutíme.

Dušenou vepřovou plec na kedlubnách podáváme s jáhlovými šiškami nebo bramborami a zdobíme natí jarní cibulky.

Jarka-P autor receptu:

Vepřová plec na kedlubnách

Počet přidaných receptů: 1693

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
12 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Vepřová plec na kedlubnách

Recept se nachází v 33 kuchařkách
Vepřové maso
Jarka-P
Vepřové maso 136 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3445 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřová plec na kedlubnách

Přidat příspěvek k receptu Vepřová plec na kedlubnách
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept