Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

25 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 104141x
Jednoduše připravená vepřová panenka s výbornou smetanovo-sýrovou omáčkou.
Komentáře receptu 18
Uvařil jsem to (Recept vařilo 29 lidí)


Postup přípravy receptu

Panenku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a rychle zprudka opečeme. Panenku vyndáme stranou.

Do omastku dáme na kolečka nakrájenou cibuli - čím více, tím lépe. Na opečenou cibuli vrátíme maso, lehce podusíme, zalijeme smetanou, zahustíme strouhaným sýrem a nakonec okořeníme bazalkou. Bazalku použijeme nejlépe čerstvou, možno i sušenou.

Vepřovou panenku servírujeme s těstovinami nebo bramborovými noky.

autor receptu:

Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřová panenka na cibuli s omáčkou

Celkový počet komentářů: 18
Nalezeno receptů: 18
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Vepřová panenka na cibuli s omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept