Výborná vepřová líčka okořeněná zázvorem a několika dalšími druhy koření. Recept na chuťově výrazný hlavní chod pro různé příležitosti.
0.5 kg | cibule |
100 g | rajčatový protlak |
100 g | med |
500 ml | bílé víno |
100 g | čerstvý zázvor |
1 kg | kořenová zelenina |
1 l | vepřový vývar |
200 g | sádlo vepřové |
1.5 kg | vepřová líčka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
tymián | |
bylinky | |
divoké koření | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
5 ks | vejce |
1 snítka | tymián |
300 g | polohrubá mouka |
1 kg | brambory vařené |
500 g | sádlo vepřové |
směs | |
200 g | fenykl |
100 ml | olivový olej |
1 lžíce | římský kmín |
200 g | třtinový cukr |
200 g | červená řepa |
200 g | řapíkatý celer |
200 g | kořenová petržel |
400 g | červená a žlutá mrkev |
autor Radek Šubrt
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena