reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová kýta v marinádě

Vepřové plátky v pikantní marinádě podáváme s pečenými brambory a zeleninou. Jednoduchý recept.


  • 3,0

    554×

    3 554
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Šalotky očistíme a nakrájíme na drobné kostičky, zalijeme pivem, přidáme kečup, rajčatový protlak, sůl, pepř a zamícháme.

Plátky vepřového masa marinádou potřeme a necháme je asi 3 hodiny odležet v lednici.

Potom maso z marinády vyjmeme, necháme trochu okapat a grilujeme asi 12 minut z každé strany. Během tepelné úpravy maso potíráme marinádou.

Vepřovou kýtu v marinádě podáváme s bramborovou přílohou, ale při grilování postačí i čerstvý chléb a zelenina.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová kýta v marinádě

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.