reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová kýta s čínským zelím

Netradiční recept na vepřové přelité nakyslou omáčkou.


  • 2,9

    906×

    2,9 906
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso nakrájené na kostičky promícháme se sójovou omáčkou a bílým alkoholem. Dobrá je vodka, gin nebo tequila. Listy zelí nakrájíme na šikmé plátky.

Připravené maso na rozpáleném oleji za stálého míchání smažíme asi tři minuty. Do takto připravené směsi přidáme zelí a smažíme dalších šest minut. Na závěr smažení přidáme zelenou nať cibule. Připravíme si omáčku. V kastrůlku přivedeme k varu směs složenou z vody, sójové omáčky, cukru, solamylu a z octa. Když omáčka zhoustne, rychle odstavíme z ohně a přelijeme zelí s masem.

Vepřovou kýtu s čínským zelím podáváme s přílohou podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová kýta s čínským zelím

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.