reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová kýta s broskví v košilce

Chutná šťavnatá pochoutka ideální pro slavnostní příležitost.


  • 3,3

    123×

    3,3 123
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z kýty nakrájíme stejnoměrné plátky, které dobře rozklepeme. Plátky osolíme a opepříme.

Na rozpálené pánvi si rozehřejeme sádlo a plátky zprudka z jedné strany orestujeme.

Když je první strana hotová, maso obrátíme, poklademe broskvemi, zakryjeme nářezem a nakonec plátky sýra. Přikryjeme pokličkou a necháme zapéct.

Podáváme s hranolky nebo opečeným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová kýta s broskví v košilce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.