Vepřové řízky s rýží nebo těstovinami.
sůl | |
1 dl | mléko |
1 lžička | hořčice |
olej na smažení | |
4 ks | vepřový řízek |
1 lžička | sekaná petrželová nať |
černý mletý pepř |
Z vepřové kýty uděláme řízky a ty dobře naklepeme. Z prudka orestujeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Podom podlijeme a dusíme doměkka s petrželkou, hořčicí, mlékem, solí a pepřem.
Podáváme s dušenou rýží nebo těstovinami a salátem.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena