Vepřová krkovice na pepři

20 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 145770x
Přírodní krkovička pro milovníky vepřového masa.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Krkovičku naklepeme, potřeme olejem, osolíme a z obou stran zasypeme čtyřbarevným pepřem.

Maso můžeme i ugrilovat. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm zprudka opečeme.

Stačí pouze zeleninová obloha, ale můžeme podávat i s hranolky.

autor receptu:

Vepřová krkovice na pepři

Počet přidaných receptů: 1415

Ingredience

3,3
dobrý recept
107 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřová krkovice na pepři

Přidat příspěvek k receptu Vepřová krkovice na pepři
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept