Vepřová krkovice na pánvi

20 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1064x
Recept na velmi chutně připravený vepřový plátek masa na víně.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Na už rozpáleném oleji necháme rozvonět česnekový stroužek a větvičku rozmarýnu.

Na provoněný olej vložíme osušené slabší plátky krkovičky a prudce je necháme osmažit z každé strany. Maso osolíme, opepříme a podlijeme suchým vínem.

Víno necháme redukovat, plátky masa občas obrátíme. Maso smažíme do křupava a ihned pokládáme na talíř.

Vepřová krkovice na pánvi zachutná s bramborovou přílohou nebo se salátem.

Samman autor receptu:

Vepřová krkovice na pánvi

Počet přidaných receptů: 928

Ingredience

na porce

Recept Vepřová krkovice na pánvi byl 12.06.2017 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,4
skvělý recept
35 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vepřová krkovice na pánvi

Přidat příspěvek k receptu Vepřová krkovice na pánvi
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept