reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová kotleta v bylinkovém obalu

Recept na vepřové kotlety s troškou bylinek, které masu dodají výbornou chuť.


  • 4,3

    57×

    4,2 57
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Postup přípravy

Bylinky, vybrané podle chuti, nasekáme, promícháme se strouhankou, nastrouhanou citronovou kůrou, solí a kořením podle chuti.

Kotlety dobře potřeme šťávou z citronu a hned je obalíme ve strouhankové směsi, kterou dobře přitlačíme.

Kotlety pečeme z obou stran dozlatova a ukládáme na sací ubrousek.

Vepřové kotlety v bylinkovém obalu podáváme s bramborovou přílohou jako hlavní chod.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová kotleta v bylinkovém obalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.