reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová kapustová polévka

Voňavá polévka z krkovičky nás překvapí svou bohatostí. V receptu nechybí šafrán a kari.


  • 3,1

    798×

    3 798
  • 2 hod

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kousky.

Očištěnou krkovičku povaříme na mírném ohni 60 minut spolu se zeleným pepřem, oloupanou cibulí v celku, zeleninou, masoxem, kari kořením a šafránem. Potom do polévky přidáme na nudličky nakrájenou kapustu a dalších 30 minut vaříme.

Maso vyjmeme, vykostíme, pokrájíme na nudličky a vrátíme do hrnce. Žampiony očistíme, pokrájíme na plátky a přidáme do polévky. Povaříme 5 minut a podle potřeby dochutíme kořením.

Vepřová kapustová polévka je velmi hustá a sytá. Nejlépe chutná s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová kapustová polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.