reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová játra s Tokajským

Játra s vynikající vinnou omáčkou.


  • 3,0

    77×

    2,9 77
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

omáčka



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Postup přípravy

Zeleninu a ovoce očistíme a nakrájíme na kousky.

Játra nakrájíme na plátky a opepříme a osolíme z jedné strany.

Nakrájenou cibuli orestujeme, přidáme k ní játra osolenou stranou dolů, zasypeme paprikou, podlijeme vodou a opečeme. Papriku, mladou cibulku a rajčata nakrájíme na větší kousky a zprudka orestujeme.

Zatím si připravíme omáčku. Bílé víno svaříme s vinným octem. Do směsi zašleháme tvaroh a přidáme broskve.

Játra podáváme přelitá vinnou omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová játra s Tokajským

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.