reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová játra s cibulí a česnekem

Smažená vepřová játra s opečenou cibulí a česnekem, zakápnutá sójovou a worcestrovou omáčkou. Recept na rychlou přípravu chutných vepřových jater.


  • 4,3

    22×

    4,2 22
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 704 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 941 hodnocení

Velikonoční beránek 6x jinak - recepty, které se zaručeně podaří

8. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 679 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Hygiena při koronavirové pandemii: Jak bezpečně nakupovat a manipulovat s potravinami při vaření?

8. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 743 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Postup přípravy

Játra omyjeme a nakrájíme na plátky. Přes potravinářskou folii plátky naklepeme, (stačí z jedné strany). Játra opepříme, okořeníme paprikou a posypeme hladkou moukou. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na kolečka a česnek na plátky.

Kapku oleje rozpálíme na pánvi, vložíme játra a opečeme z obou stran. Játra vyndáme a do výpeku přidáme nakrájenou cibuli a česnek. Podle potřeby můžeme ještě přikápnout olej. Cibuli s česnekem osmažíme, zakápneme sójovou a worcestrovou omáčkou, potom rozložíme na opečená játra a osolíme.

Vepřová játra s cibulí a česnekem můžeme podávat podle chuti s chlebem, rýží, hranolky, brambory nebo bramborovou kaší.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vepřová játra s cibulí a česnekem

    Celkový počet komentářů: 2

    • stavros666
      stavros666

      vepřová játra

      Zkusill jsem to také tak a skutečně to bylo moc dobré i příprava pokrmu netrvala dlouho.K játrům jsem upekl brambory v bylinkové marinádě a také s česnekem s chilli.Pikantní a pomalu na mne nezbylo. Posílám též fotografii mého výtvoru....///

      10.04.2015 14:55:49

    • Lada
      Lada

      Propečenost jater

      Pro všechny, kteří tolik nepreferují játra na krvavo doporučuji nakrájet na opravu tenké plátky (asi tak 2 cm), širší se těžko propékají.

      01.03.2015 19:47:36


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová játra s cibulí a česnekem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.