reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vepřová játra na na houbách

Vyzkoušejte chutná játra s tymiánem. Recept s nenáročnou přípravou.


  • 4,7

    12×

    4,6 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Čistá játra překrájíme na menší kousky. Oloupanou bílou cibuli nakrájíme na slabé proužky. Opraný tymián nasekáme na drobno. Houby namočíme.

Rozehřejeme máslo s olejem a nakrájenou cibuli orestujeme do tmavší barvy. Cibuli poprášíme mletou paprikou a poté vhodíme játra s bylinkami, houbami a nastrouhaným chlebem .Promícháme a podlijeme vínem. Po vyprchání vína podléváme vývarem nebo vodou a vaříme do změknutí. Omáčku dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.

Vepřová játra na na houbách můžeme podávat s rýží a jinou přílohou podle vlastní chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová játra na na houbách

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.