reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřový bok, pokud možno ne úplně libový nakrájíme na kostičky.

Kostky dáme do hrnce. Přidáme vegetu, sůl, bobkový list, nové koření, celý pepř a rychlosůl. Přidáme vodu a vaříme asi 60 - 90 minut. Po uvaření naplníme vepřovou směsí menší skleničky o objemu 0,3 litry. Skleničky uzavřeme a vepřovou domácí konzervu necháme vychladnout a dáme do ledničky.

Vepřovou domácí konzervu podáváme s pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vepřová domácí konzerva

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.