Vepřová roláda plněná mletým masem a debrecínským párkem. Výborně chutná s dušeným špenátem a bramborem, ale i jako studená chuťovka.
4 stroužky | česnek |
1 ks | velká cibule |
1200 g | vepřový bok |
1 ks | debrecínský párek |
250 g | směs mletého masa |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2 lžičky | mletá sladká paprika |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
vývar | |
hladká mouka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena