reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vejce v uherském salámu

Recept vhodný jako předkrm nebo pro nečekané návštěvy.


  • 3,5

    3,5 4
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupaná vejce opláchneme pod studenou vodou. Osušíme je, rozkrojíme podélně na půlky a žloutky vyjmeme.

Bílky naspodu seřízneme a žloutky prolisujeme. Máslo utřeme se solí do pěny, přidáme žloutky, sardelovou pastu, sůl a ušleháme. Pěnu nastříkáme do osolených bílků, ozdobíme kornoutky z koleček uherského salámu.

Vejce v uherském salámu necháme vychladit a můžeme podávat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vejce v uherském salámu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.