reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vejce plněná kaviárem

Jednoduchý ale přesto vděčný recept, který potěšíte své náročnější přátele.


  • 3,1

    313×

    3 313
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme 10 minut a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme.



Žloutky prolisujeme a přidáme k nim změklé máslo a špetku soli. Všechny suroviny utřeme v jemný krém. Tím naplníme kornoutek s trubičkou na zdobení.



Do bílků dáme kaviár, ale necháme si trochu na ozdobu. Na kaviár nastříkáme krém a ozdobíme zbylým kaviárem.

Podáváme ozdobené na hlávkovém salátu a s bílým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vejce plněná kaviárem

    Celkový počet komentářů: 2

    • Anezka Havlova
      Anezka Havlova

      Komentář k receptu Vejce plněná kaviárem

      ahoj zkusila jsem teď použít pastu Kalles Kaviar, a mohu říci, že chuťově ještě lepší:) tato pasta je přímo ze Švédska a chutnalo i strávníkům, kteří kaviáru neholdují:)

      01.04.2015 10:38:35

    • malylibor
      malylibor

      Komentář k receptu Vejce plněná kaviárem

      Velmi jednoduchý, přitom ale vynikající recept. Já pro zjednodušení smíchám kaviár přímo se žloutky a máslem... tedy, kaviár, no... používám tzv.kaviár z cepelin, který se běžně prodává v supermarketech. Vím, že to není pravý kaviár, ale stojí to pár kaček a tato kaviárová vejce jsou z něj taky skvělá :-)

      21.07.2013 11:43:51

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Vejce plněná kaviárem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.