reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vejce plněná gongonzolovým krémem

Vejce naplněná jemným gorgonzolovým krémem budou ozdobou vašeho stolu.


  • 3,0

    365×

    3 365
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Vejce vaříme 8 - 10 minut od bodu varu a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme.

Žloutky vyndáme, prolisujeme a přidáme k nim změklé máslo a gorgonzolu. Všechny suroviny utřeme v jemný krém. Ten ochutíme worcesterskou omáčkou, solí a pepřem. Směsí naplníme kornoutek s trubičkou na zdobení.

Do bílků nastříkáme krém a ozdobíme plátky oliv a petrželkou.

Podáváme ozdobené s bílým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Vejce plněná gongonzolovým krémem

    Celkový počet komentářů: 3
    • savena
      savena

      stydím se zeptat ale co je gorgonzola?? Nějaký sýr?? děkuju.

      22.09.2006 07:56:09

      • Jana Machalová
        Jana Machalová

        Re: gorgonzola

        Jasně, sýr:-)

        22.09.2006 08:09:06

      • Jana Machalová
        Jana Machalová

        Když si nejste jista, tak doporučuji nás gastroslovník. http://slovnik.vareni.cz/gorgonzola/

        22.09.2006 08:10:26


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Vejce plněná gongonzolovým krémem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.