reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vejce plněná červeným krémem

Pikantní krém ze smetany a rajského protlaku ve vajíčku.


  • 3,1

    328×

    3 328
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vejce uvaříme 10 minut a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme.



Žloutky prolisujeme a spolu se smetanou, rajským protlakem a sojovou oáčkou utřeme v jemný krém. Krém dochutíme solí a pepřem. Tím naplníme kornoutek s trubičkou na zdobení.



Do bílků nastříkáme krém a ozdobíme chřestem a snítkou kopru.

Podáváme ozdobené na hlávkovém salátu a s bílým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vejce plněná červeným krémem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.