reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vejce na podušené zelenině

Opět něco rychlého, dobrého a zdravého.


  • 3,5

    11×

    3,5 11
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Papriky očistíme, cibuli oloupeme a obojí nakrájíme na jemné proužky nebo kostičky. Osmahneme na oleji. Osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu, promícháme a asi minutu prohříváme. Snížíme teplotu.

Na zeleninu rychle rozklepneme vejce, opět ochutíme solí, pepřem, případně mletou paprikou. Zasypeme nastrouhaným sýrem.

Přikryjeme pokličkou a vejce necháme zatáhnout, až jsou téměř tuhá.

Vejce na podušené zelenině nakrájíme na porce a podáváme samotné nebo s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vejce na podušené zelenině

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.