Vegetariánské kari s cizrnou a dýní

45 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 12630x
Recept na jednoduchý a chutný hlavní chod nejen pro vegetariány.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařilo 8 lidí)


Postup přípravy receptu

Nejlépe přes noc necháme namočenou cizrnu. Cizrnu uvaříme v tlakovém hrnci doměkka. Dýní očistíme i od zrníček a nakrájíme na kostičky přibližné velikosti jako cizrna.

Cibuli s česnekem orestujeme dorůžova a přidáme koření. Ke směsi přidáme dýni a restujeme dalších 5 minut. Po 5 minutách přidáme vařenou cizrnu, rajčatový protlak s vývarem a vaříme asi 15 minut, aby změkla dýně, ale nerozvařila se. Podle potřeby podléváme vývarem. Vypneme a necháme na teplém místě.

Mezitím si uvaříme rýži basmati.

Vegetariánské kari s cizrnou a dýní podáváme teplé jako hlavní chod s rýží.

autor receptu:

Vegetariánské kari s cizrnou a dýní

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Vegetariánské kari s cizrnou a dýní

Přidat příspěvek k receptu Vegetariánské kari s cizrnou a dýní
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept