reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Veganské slané lívance

Zdravá, chutná a velmi rychlá snídaně, svačina i večeře. Recept na lívance na slaný způsob.


  • 5,0

    5 2
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Sterilovanou zeleninu slijeme a necháme okapat. Červenou papriku očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Všechny přísady smícháme v misce a naředíme vodou na hustotu lívancového těsta. Sůl přidáme podle chuti, stačí 1/4 lžičky. Množství hrášku a kukuřice je odměřeno z malé konzervy.

Lívance smažíme po obou stranách dozlatova na troše rozpáleného oleje.

Veganské slané lívance podáváme teplé i studené. Jsou dobré na snídani, večeři, ale i jako svačinka.

Recept je uveden v malých lžičkách, protože jsem ho dělala poprvé a netušila jsem, co z toho vznikne. Ale vyšel velmi příjemný a zdravý recept, bylo toho akorát na dvě porce. Droždí lahůdkové není běžné droždí, ale sypká a chutná přísada do jídel.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Veganské slané lívance

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.