Jíst hlívu ústřičnou dvakrát týdně je velmi zdravé - tak s ní vymýšlím recepty na polévky a tahle se doopravdy moc povedla.
1 stroužek | česnek |
3 lžíce | olej |
1 ks | cibule |
0.25 lžičky | rozmarýn |
1 ks | mrkev |
200 g | hlíva ústřičná |
0.25 lžičky | grilovací koření |
1 l | vařící voda |
1 ks | bujón zeleninový |
5 ks | zelená část pórku |
4 lžičky | miso |
autor Kkuli
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena