Variace na vepřový džuveč

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1647x
Výborný recept na hlavní jídlo.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Očištěnou a nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme na malé kostky nakrájené maso (nejlépe plec) a orestujeme.

Orestované maso osolíme, okořeníme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě. Pak podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka. Když je maso poloměkké, přidáme nakrájené papriky a rajčata, protlak, utřený česnek a propranou rýži. Vše dobře promícháme. Podle potřeby přidáme vodu a zvolna dusíme doměkka.

Variaci na vepřový džuveč sypeme sekaným koprem nebo petrželkou. Variaci na vepřový džuveč podáváme teplou.

lumik autor receptu:

Variace na vepřový džuveč

Počet přidaných receptů: 264

Ingredience

na porce
Vaše cena 2199 běžně 4349 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Variace na vepřový džuveč

Recept se nachází v 21 kuchařkách
lumíkova kuchařka
lumik
lumíkova kuchařka 406 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3479 receptů
zjirousek
Maso -vepřové plecko 174 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Variace na vepřový džuveč

Přidat příspěvek k receptu Variace na vepřový džuveč
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept