Kapr vařený na modro se zeleninovou omáčkou a smetanovým křenem.
2 lžíce | máslo |
3 lžíce | ocet |
5 dkg | cibule |
1.5 l | voda |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
2 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
0.3 ks | celer |
15 kuliček | černý pepř |
6 porcí | kapr (lysec) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
zeleninový vývar | |
na ozdobu | |
zelená petrželka | |
smetanový křen |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena