reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vařený chřest s máslovou polevou

Recept na vynikající lehký a teplý předkrm.


  • 2,8

    1 112×

    2,8 1112
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

650 kJ / 155,3 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Očištěný chřest svážeme do svazečků a vložíme do vařící osolené vody. Chřest vaříme až do měkka.

Měkký chřest vyjmeme a osušíme.

Máslo rozpustíme a smícháme s citronovou šťávou. Dochutíme pepřem a solí.

Chřest rozdělíme na předehřáté talíře, přelijeme máslovou polevou a ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vařený chřest s máslovou polevou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.