Vyzkoušejte rakouský recept na Tafelspitz. Měkoučké hovězí maso, "tažené" s morkovými kostmi v zeleninovém vývaru, podáváme jako hlavní chod.
1 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
1 ks | pórek |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
1 ks | bobkový list |
1.5 kg | hovězí zadní |
15 kuliček | celý černý pepř |
3 ks | morkové kosti |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena