reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Vařená rýže v papiňáku

Celkový počet komentářů: 7
  • Premio
    Premio

    Rýže se neproplachuje a už vůbec se nespařuje,tedy pokud používáte kvalitní rýži. Pokud mohu doporučit,tak jedna z nejlepších je jasmínová rýže. Je sice trochu dražší,ale je opravdu skvělá. Vařit rýži v papiňáku,to jsem ještě neviděl. Když se při vaření v rýži udělají díry,tak vypnout a nechat dojít a nemusí se ani zakrývat utěrkou,ale stačí nechat pouze přiklopenou pokličku. Délka varu než se díry v rýži udělají, záleží na množství vařené rýže,ale jsou to,tak dvě až tři minuty. Ovšem nejlepší je rýže z trouby,tedy pokud nevlastníte rýžovar.

    29.09.2013 02:03:00

  • sunka
    sunka

    Komentář k receptu Vařená rýže v papiňáku

    tohle není vařená ale rozvařená rýže...protože na uvaření rýže stačí 2, slovy DVĚ MINUTY!!!

    28.09.2013 22:20:14

  • Pipino
    Pipino

    rýže se před vařením nemeje?

    24.11.2011 14:30:55

    • kuchařka dědy janíka
      kuchařka dědy janíka

      Re: jen dotaz

      Promiťe,to jsem u psaní receptu opoměl.Velmi dobré je rýži přes cedník prolít horkou vodou.Pravda je však,že když to neuděláte,svět se nezboří.Rozdíl nepoznáte.

      24.11.2011 23:44:01

    • kuchařka dědy janíka
      kuchařka dědy janíka

      Na váš dotaz,znovu reaguji.Když jsem si recept znovu přečetl,tak tam uvádím"spařená rýže",doufám,že víte,co to znamená.

      24.11.2011 23:47:23

    • sunka
      sunka

      Re: jen dotaz

      NĚKDO RÝŽI NEMYJE, ALE JE TO ŠKODA, POKUD SE TEDY NEJEDNÁ O RÝŽI KULATOU A NEVAŘÍ SE "MLÉČNÁ RÝŽE"...KDYŽ CHCEME RÝŽI SYPKOU, JE LEPŠÍ JI PROLÍT NA CEDNÍKU NĚKOLIKRÁT, NEMUSÍ TO BÝT NUTNĚ VODOU VAŘÍCÍ...ALE STAČÍ SPLÁCHNOUT PRACH A ŠKROB Z POVRCHU. POTOM NECHAT OKAPAT, V ROZPÁLENÉM HRNCI NA OLEJI OSMAHNOUT, PŘICHYTÁVÁ SE, TAK OBRACEČKOU MÍCHAT...NO A ZALÍT 1,5 NÁSOBNÝM MNOŽSTVÍM VODY, POSOLIT, PŘIDAT KOŘENÍ, TŘEBA KURKUMU...A ZAVŘÍT TLAKÁČ...AŽ ZAČNE SYČET, ZTLIUMIT, VAŘIT 2 MINUTY A VYPNOUT...AŽ DOSYČÍ, JE HOTOVO. RÝŽE JE SYPKÁ A ÚŽASNÁ. HM A ZKUSTE JASMÍNOVOU NEBO BASMATI, KDO NEZKUSIL NEPOCHOPÍ...I JÁ JSEM KUPOVALA SÁČKOVOU A VAŘILA V KOTLI VODY, ALE CHUŤ NEBYLA VEŠKERÁ ŽÁDNÁ...RÝŽE PEČENÁ V TROUBĚ JE SICE NEJLEPŠÍ, PŘESTO NA NI U NÁS DOJDE MÁLOKDY, TEN TLAKÁČ JE TAK JAKO TAK ÚSPORNĚJSÍ A RYCHLEJŠÍ...

      28.09.2013 22:26:15

Nalezeno receptů: 7

Přidat příspěvek k receptu Vařená rýže v papiňáku

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.