reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vařená cizrna s brynzou

Brynza je dobrá nejen s haluškami, ale i zamíchaná s cizrnou. Jednoduchý a dobrý recept.


  • 4,3

    4,3 6
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

10860 kJ / 2593,9 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Cizrnu namočíme nejlépe přes noc a pak ji uvaříme doměkka.

Mezitím rozškvaříme na malé kousíčky nakrájený špek nebo slaninu. Po uvaření slijeme vodu pryč.

Do cizrny zamícháme brynzu a vyškvařenou slaninu, osolíme a promícháme.

Vařenou cizrnu s brynzou ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vařená cizrna s brynzou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.