reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Vánoční rybí polévka z kapra

Recept na rybí polévku, která skvěle doplní vánoční menu.


  • 4,0

    4 4
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do litru vody vložíme rybí odřezky (např. ploutve, ocas, kůže) a hlavu, přidáme koření, sůl a uvaříme doměkka. Rybí vývar scedíme, rybí maso obereme a vykostíme.

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, osmahneme na másle a zasypeme moukou. Za stálého míchání připravíme světlou cibulovou jíšku, kterou zalijeme litrem vody, dobře promícháme. Přidáme očištěnou a na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu a povaříme doměkka.

K zeleninovému vývaru přidáme rybí vývar, jikry nebo mlíčí a maso. Společně krátce povaříme, podle chuti dosolíme a doplníme nakrájenou čerstvou petrželkou.

Vánoční rybí polévku z kapra podáváme na vánoční stůl.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Vánoční rybí polévka z kapra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.